EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

Identitate: Viziune, Misiune, Valori


Viziune - încotro ne îndreptăm

Suntem un Institut al României, cu capital integral românesc şi cu ambiţii regionale şi Europene. În aparatul de stat ne-am demonstrat capacitatea creatoare, iar în mediul concurenţial ne vom demonstra excelenţa.
ITC – Institutul pentru Tehnică de Calcul va fi una dintre privatizările de succes ale erei moderne, şi cea mai răsunătoare, redevenind întâiul exponent al IT-ul românesc.

Misiune - cum ajungem la ţintă

Le dăm clienţilor libertatea de a se concentra pe core business, lăsându-şi IT-ul în seama unor experţi. Le oferim posibilitatea de a se reinventa: cu ITC mereu alături, flexibil şi adaptabil, ei vor căpăta curajul de a o face. Soluţiile noastre inovatoare nu impun limite, ci oferă pârghii cu care clientul, partenerul nostru, îşi deschide porţi către autodepăşire şi succes.

Valori - ce punem la baza construcţiei

[Inovarea]
Competenţele noastre transpuse în realizările de până acum, precum primul calculator produs în România şi premiile obţinute în cercetare, ne plasează în elita IT-ului românesc. Astăzi, utilizăm cele mai performante tehnologii şi echipamente pentru generarea de rezultate imbatabile.

[Tenacitatea]

Ne implicăm proactiv în colaborarea cu clienţii noştri prin adevarate parteneriate, oferindu-le nu simple produse sau servicii, ci soluţii complexe, complete: hardware, software şi comunicaţii.
 
[Integritatea]
De numele Institutului nu au fost, şi nici nu vor fi asociate cuvinte precum “ţeapă” sau “tun”. Noi nu vindem “fum”, şi nici promisiuni deşarte. 
 
[Excelenţa]
Suntem neîntrecuţi la retenţia angajaţilor valoroşi. 90% dintre ei au studii superioare, iar unul din opt are grad stiinţific. La noi perspectiva este pe viaţă, iar atunci când exista performanţă, poţi ajunge departe. Excelenţa ne este recunoscută: foşti ITC-işti conduc sau au condus cele mai performante companii din domeniu în România. La ITC, dezvoltăm personalităţi. Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies