EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

Echipa noastră


Liliana BRATU - Director Economic


Liliana Bratu
Liliana Bratu s-a alăturat Institutului în anul 1993. S-a format ca economist în ITC şi a câştigat experienţă în domeniul financiar-contabil, ajungând Director Economic în anul 2000. Ea conduce activitatea economico-financiară a Institutului cu responsabilitate şi profesionalism.
 
Liliana a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Credit şi Contabilitate, în anul 1991.

Virgil GEANTĂ - Manager, Business Solutions


Virgil Geanta
Virgil Geantă coordonează de peste 12 ani departamentul Business Solutions, asigurând succesul proiectelor noastre de implementare la clienţi a soluţiilor de gestiune integrată a resurselor companiilor (ERP), de management a mentenanţei mijloacelor fixe (EAM) sau de gestiune a datelor despre produse în ciclul lor de viaţă (PLM / PDM).
 
De-a lungul carierei sale îndelungate la ITC, Virgil a desfăşurat activităţi fructuoase, realizând produse sau înfiinţând şi coordonând domenii de activitate diverse: minicalculatoare, sisteme informatice geografice (GIS), outsourcing pentru dezvoltare şi testare software, sisteme de gestiune.
 
Având background în Automatică şi Calculatoare, domenii în care are un doctorat, a contribuit şi contribuie la evoluţia IT în România, atât a celei hardware, cât şi a celei a software-ului aplicativ.

Ovidiu ANICĂI - Manager, Research & Development


Ovidiu Anicai
Ovidiu Anicăi s-a alăturat companiei în 1984. La ITC, el a desfăşurat activităţi de cercetare & dezvoltare în domeniul informaticii pentru numeroşi clienţi într-o varietate de industrii. În perioada 2003-2006 a desfăşurat activităţi de consultanţă pentru IBM.
 
Ovidiu aduce peste 28 de ani de experienţă în domeniul informaticii, dezvoltarea afacerilor şi managementul inovaţiei. El deţine o diplomă de licenţă de la Universitatea Politehnică din Bucureşti în inginerie electrică din anul 1982.
 
În prezent, el coordonează activitatea de cercetare experimentală şi aplicată în sectorul de informatică aplicativă în ITC. 

Adrian MEIROŞU - Manager, ISP & Networking


Adrian Meirosu
Adrian Meiroşu s-a alăturat Institutului în anul 1999. El a acumulat o experienţă bogată în telecomunicaţii şi servicii IT, întâi ca Sales Reprezentative pentru servicii Internet şi comunicaţii de date, iar apoi ca Account Manager, când a gestionat şi dezvoltat un portofoliu larg de clienţi. Începand cu anul 2003, Adrian este Managerul departamentului ISP & Networking.
 
Adrian a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti în 1997, iar în 2003 a urmat un master în marketing şi comunicare în afaceri în cadrul Facultăţii de Marketing la Academia de Studii Economice din Bucureşti. 

Tudor EDU - Manager, Marketing


Tudor Edu
Tudor Edu se ocupă cu identificarea oportunităţilor de business şi dezvoltarea parteneriatelor. A reuşit să deschidă activitatea companiei către domenii noi, precum: cercetări de marketing, comunicare, incubatoare de afaceri şi educaţie.
 
Tudor este economist, deţine un masterat în marketing şi comunicare în afaceri şi un doctorat în marketing. El este autorul cărţii “Marketing în serviciile Internet”, a publicat articole despre implicarea marketingului în IT, şi participă în calitate de speaker la conferinţe locale şi internaţionale. 

Horia MOGA - Senior Software Architect


Horia Moga
Horia Moga coordonează dezvoltarea de soluţii informatice complexe. El este specializat în arhitecturile aplicaţiilor web, de largă utilitate pentru diverse domenii, arhitecturi orientate pe servicii (SOA) şi servicii web.
 
Horia este creativ şi plin de resurse, aducând combinaţia perfecta între imaginaţie şi competenţă tehnică. El are capacitatea de a transpune orice vis într-un plan concret, şi orice plan în realitate.
 
Horia este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare. El deţine numeroase certificări în dezvoltare software şi managementul proiectelor.Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies