EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

Managementul ciclului de viaţă al produsului (PLM)


Infor PLM oferă instrumentele necesare personalului companiei pentru gestionarea stadiilor succesive ale ciclului de viaţă al produsului. Acesta este acoperit în întregime, de la determinarea cerinţelor, dezvoltarea conceptului, proiectarea, realizarea documentaţiei şi construcţia prototipului, până la aprovizionare, prelucrare, asamblare, distribuţie şi mentenanţă.

Soluţia propusă de ITC pentru managementul ciclului de viaţă al produsului - PLM (Product Lifecycle Management) - contribuie la maximizarea profitului prin optimizarea fiecărei faze de viaţă a produselor, prin gestionarea datelor la dezvoltarea produselor, prin întreţinerea documentatiei produselor până la sfârşitul ciclului lor de viaţă.

Această soluţie integrează informaţii despre produs privind proiectarea şi ingineria la furnizori şi lanţuri de aprovizionare pentru accelerarea dezvoltării de produse, asigurarea calităţii şi reducerea riscurilor potenţiale. PLM are încorporate procesele necesare pentru lansarea de noi produse, pentru managementul modificărilor aduse produselor existente şi produselor retrase la sfârşitul ciclului de viaţă.

PLM include PDM (Product Data Management) - un subset din conceptul mai larg de gestionare a ciclului de viaţă al produsului. PDM este un instrument care simplifică dezvoltarea de noi produse prin facilitarea accesului securizat la o sursă sigură de informaţii despre produs, inclusiv desene, formule, structura de produse, inclusiv comenzi de schimbare şi alte tehnologii similare.

Avantaje PLM / PDM

  • Ajută la îmbunătăţirea şi modernizarea produselor, contribuind la creşterea veniturilor companiei;
  • Gestionează toate modificările pentru produsele asociate;
  • Asigură creşterea productivităţii prin refolosirea datelor de proiectare a produsului;
  • Sporeşte capacitatea de colaborare.
Suntem partener acreditat pentru implementarea soluţiilor Infor PLM în România, având la activ implementări de succes la clienţi din întreaga ţară. Oferim servicii, upgrade şi implementări complete şi pentru versiunile anterioare de Infor PLM.

Pentru mai multe detalii despre soluţia PLM/PDM de la Infor descărcaţi broşura sau contactaţi consultanţii noştri.
PLMTermeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies