EN
despre noi | contact
ITC - Institutul pentru Tehnică de Calcul S.A.

Parteneri


Avem parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din domeniul IT, putând satisface cele mai exigente cerinţe ale clienţilor.

Infor Channel Partner

Infor este al treilea mare furnizor de aplicaţii şi servicii pentru întreprinderi la nivel mondial, ajutând peste 70.000 de clienţi din 164 de ţări să-şi îmbunătăţească activitatea şi performanţele. Infor oferă suite de aplicaţii specifice fiecărei industrii, folosind tehnologii de ultimă oră, ce se remarcă printr-o experienţă incredibilă a utilizatorului, opţiuni de implementare flexibile, rapiditate şi scalabilitate.

Relaţia de parteneriat dintre ITC şi Infor are la bază o colaborare îndelungată între ITC şi firmele Baan şi Datastream, companii achiziţionate în 2006 de Infor. Consultanţii ITC integrează şi adaptează soluţiile first-tier ale Infor în funcţie de specificul firmei şi de industria în care activează: construcţii de maşini şi echipamente, electronică, aeronautică, transporturi, chimie, telecomunicaţii, farmaceutică, alimentar, utilităţi şi altele. Mai multe detalii...

IBM Core Supplier of Technical Services

IBM
ITC a fost prima firmă care a iniţiat în România un parteneriat cu IBM pentru colaborare în dezvoltarea de software. Începând cu 1997, institutul a colaborat la proiectele IBM pentru clienţii săi internaţionali, iar din 2000 pentru produsele software realizate de IBM. În prezent, colaborăm permanent cu IBM la dezvoltarea şi testarea produselor software ale acestuia. Totodată, suntem partener IBM pentru distribuţia de software şi hardware.

Microsoft Gold Partner (ISV/Software Solutions şi Custom Development Solutions)

Microsoft
ITC este partener Microsoft din anul 2003, obţinând nivelul Gold în anul 2009. Totodată, suntem partener Microsoft pentru distribuţia de software.

Alţi parteneri importanţi

OracleCiscoESET
 
Termeni si conditii - Politica de confidentialitate | Politica cookies